15. května 2011 - Okrskové kolo hry Plamen

 

Dne 15. 5. 2011 se v Perknově opět konalo okrskové kolo Hry Plamen.

Soutěže se zúčastnily děti jak v kategorii mladších, tak v kategorii starších. Startovalo se ve třech disciplínách a to ve štafetě 4x60m s překážkami, štafetě požárních dvojic a požárním útoku.

Mladší svou první disciplínu 4x60m vyhrály s časem 67,23s. Ve druhé disciplíně, štafetě požárních dvojic, obsadily 2. místo s časem 136s. Poslední soutěží, ve které naše mladší děti dosáhly času 29,01s., byl požární útok. Celkově se tedy v soutěži umístily na krásném 2. místě.

Mladší: Král M., Holendová N., Oral D., Oral S., Kotlasová P., Strašík J., Čapek D., Košina F.

Starší rozjely okrskovou soutěž ve velkém stylu. Hned na první disciplíně, 4x60m s překážkami, zaběhly výborný čas 41,87s  a tím se zaslouženě ujaly vedení v soutěži. I přes drobné chyby, které se vyskytly ve štafetě požárních dvojic, si naše družstvo udrželo průběžný náskok v soutěži. Tuto disciplínu děti zvládly v čase 78,94s. Poslední disciplínou byl požární útok, který starší děti s časem 17,69s s přehledem vyhrály.

V celkovém pořadí se starší zaslouženě a s velkým náskokem umístily na 1. místě.

Starší: Brož M., Kubátová P., Matoušek R., Slabý J., Blažek P., Beránek O., Nováková K., Novák R., Fialka R., Doležal L., Holenda M.

Po tak výborných výsledcích obě naše družstva postoupila dál a nyní už se mohou připravovat na Okresní kolo Hry Plamen.

 

Foto

 

Additional information