4. června 2011 – Okrskové kolo Šmolovy

 

V sobotu 4. června se ve Šmolovech konalo okrskové kolo dospělých. Soutěže se celkem zúčastnilo 46 týmů z 19 sborů dobrovolných hasičů.

Jako první z Perknova se na start postavily ženy, které v konkurenci 15 družstev ve své kategorii vyhrály, za což jim náležel velký putovní pohár a samozřejmě soudek piva J.

Po nich se na startovní čáru postavili muži II, kteří bohužel svůj útok nedokončili, a proto ve své kategorii obsadili poslední 13. místo.

V kategorii muži I za Perknov závodila hned 3 družstva. Perknov C obsadil v celkovém pořadí 8. místo, Perknov B se umístil na 4. místě a Perknov A skončil na místě druhém.

V běhu na 100m se letos „Perknovákům“ velmi dařilo. Z prvních pěti umístěných byli hned 4 soutěžící z Perknova. Na 5. místě se umístil Pavel Blažek (Perknov B), 3. místo obsadil Martin Novák (Perknov A), 2 místo pak Jiří Pecha (Perknov A) a 1. místo obsadil David Prchal (Perknov A).

Družstvo Perknov A si celkovým výsledkem zajistilo postup na okresní kolo, které se koná 18. 6. 2011 v Havlíčkově brodě.

Sestavy jednotlivých družstev:

Perknov ženy: Tomanová Z., Formanová M., Šimánková Z., Ešnerová D., Krejčová L., Kotlasová K.

a Kostková J.

Perknov muži II: Doležal F., Doležal J., Krejčí J., Forman L., Petrlík R., Englmajer M.,

Perknov C: Kotlas Z., Kotlas J., Vondra M., Sádlo J., Zachariáš P., Mazánek P., Kostka J.

Perknov B: Slabý J., Matoušek R., Kadlec J., Brabenec P., Blažek P., Zachariáš R., Beránek O.

Perknov A: Pecha J., Prchal D., Pecha M., Novák Martin, Novák Mirek, Forman D., Petrlík K.

 

Sumář výsledků

Foto

Additional information