13. června 2009 - Okrsková soutěž Šmolovy

 

Dne 13.6.2009 jsme se zúčastnili 9. okrskového kola v požárním sportu, kde nás zastupovali tři družstva v kategorii MUŽI I., dále družstvo v kategorii MUŽI II. a jedno družstvo v kategorii ŽENY. Na této soutěži se nám zadařilo, ale i hodně nepovedlo.

Nejvíce se nám zadařilo v disciplíně běh na 100 metrů s překážkami, kde jsme obsadili 1. a 4. místo. V disciplíně útok kategorie MUŽI I. jsme obsadili 1., 4. a 7. místo, MUŽI II. po chaosu na základně špatně spojili hadice a nepodařilo se jim dotáhnout vedení k nástřikové čáře, po chvíli marného boje s hadicemi plnými vody bylo po všem a rozhodčí bez milosti udělili NP (neplatný pokus). ŽENY i po selhání techniky obsadili 5 místo.

Sestavy útok:

MUŽI I.A: Brabenec Pavel, Černý Václav, Forman Daniel, Kadlec Jan, Kubát Jan, Prchal David, Vomela Miroslav. Head coach: Novák Petr.

MUŽI I.B: Kaňkovský Jaroslav, Novák Miroslav, Pecha Jiří, Pecha Martin, Petrík Petr, Svoboda Jiří, Toman Jan ml.

MUŽI I.C: Kostka Jiří ml., Kotlas Jiří ml., Neubauer Vlastimil, Sádlo Jan, Vašek Mirek, Vondra Milan, Zachariáš Petr.

MUŽI II.: Doležal František, Doležal Jan, Engelmajer Miroslav, Forman Luboš, Grečnár Marcel, Kotlas Jiří st., Krejčí Jaroslav.

ŽENY: Kaňkovská Jana, Košutová Jana, Kotlasová Kateřina, Krejčová Lucie, Pechová Radka, Petrlíková Ivana, Tomanová Zdena.

 

Sumář výsledků

Foto

 

Additional information