23. května 2009 - Okresní kolo hry Plamen

 

23.5.2009 Se konalo okresní kolo hry plamen v Havlíčkově Brodě na Dukle.

 

Do okresního kola se probojovalo po skvělých výsledcích jak družstvo mladších tak i starších.

 

 

Jak o první se na start postavilo družstvo mladších na štafetu 4x60 m s překážkami, které zvládlo v čase 65,09s. Dále družstvo mladších nastoupilo na štafetu dvojic, kde se umístilo na  8 místě. A jako poslední disciplína byl požární útok, ve kterém se mladý hasiči umístili na 3 místě. Celkově jsme se umístili na 6 místě.

V kategorii starších se začalo soutěžit štafetou 4x60 m s překážkami, kde první družstvo doběhlo v čase 58,06 , druhé potom v čase 61,27. Dále se pokračovalo disciplínou 400 m štafetový běh s překážkami CTIF, kde jsme doběhli v čase 87,53 a umístili se na 4 místě. Dále se pokračovalo v disciplíně Požární útok s překážkami CTIF, která nebyla úplně podle našich představ a doběhli jsme v čase 125,91, se kterým jsme se umístili na 6 místě. Další disciplína byla štafeta dvojic, kde první družstvo dostalo trestné body za předčasní start a druhé družstvo za špatně smotanou hadici v cíli. Poslední disciplina byl požární útok ve kterém jsme obsadili 5 místo. Celkově se starší umístili na 5 místě.

Dorostenci soutěžili ve dvou disciplinách. První byl test požární ochrany a druhý požární útok, který se naším dorostencům vůbec nepovedl, ale i přes tento nezdar dostali šanci zúčastnit se krajského kola. Bohužel této soutěže jsme se nemohli zúčastnit z důvodů nedostatku lidí.

 

Mladší: Holenda, Lajner, Strašík, Fialka, Novák, Král.

Starší: Brož, Kameník, Matoušek, Kubátová, Nováková, Blažek, Fialka R., Molík, Fruhbauer J., Fruhbauer M., Slabý.

Dorost: Pecha J., Pecha M., Kaňkovský, Košut Mar., Novák, Perlík, Košut Mich.

 

Trenér: Prchal David

 

Foto

Additional information