12. červen 2010 - Krajské kolo hry Plamen (Petrovice TŘ)

 

Dne 12.6.2010 jsme v ranních hodinách vyrazili na krajskou soutěž, na kterou jsme se dostali z okresního kola, kde jsme se umístili na druhém místě. Soutěže se celkem zúčastnilo 10 nejlepších týmů z 5 okresů (Jihlava, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou).

První disciplínou byl závod hasičské všestrannosti. V této soutěži za nás běžely 2 hlídky. Obě ale udělaly spousty chyb, což způsobilo, že jsme průběžně byli pouze na 9. místě.

Další soutěží byla štafeta 400m CTIF, kde jsme obsadili průběžné 10 místo. Tuto  disciplínu za nás běželo 9 členů z družstva, kteří opět chybovali ve všech možných úsecích.

Potom nás čekala štafeta požárních dvojic. Rychlejší štafeta běžela ve složení: Slabý, Beránek, Matoušek, Kameník a Blažek. Ti doběhli v čase 57,1 což byl 4 nejlepší čas v této disciplíně.

Poté následovala štafeta 4x60m s překážkami, kde jsme bez chyb skončili na 3 místě za čas 45,52. Tento čas získala sestava Blažek, Kubátová, Beránek a Kameník.

Další disciplínou byl požární útok CTIF. Ačkoliv byl útok proveden bez chyb, výsledný čas stačil až na 10. místo, což nám odhalilo nedostatky v útoku na našem okrese.

Poslední soutěž byla v požárním útoku, který jsme dokončili v čase 29,09 a 27,96 na nástřikové terče. Tento čas stačil na 9 místo.

Celkově jsme na krajském kole obsadili krásné 8 místo, což není tak špatné, vezmeme-li v úvahu, že Perknov se na kraj dostal po 9 letech.

Této soutěže se zúčastnili: Matoušek Radek, Blažek Pavel, Brož Martin, Beránek Ondřej, Slabý Jaroslav, Kameník Martin, Kubátová Pavlína, Nováková Kateřina, Novák Rostislav a Korejtková Jana.

 

Foto

 

 

Additional information